Профорієнтаційні зустрічі професорсько-викладацького складу кафедри МЕВ!

Профорієнтаційні зустрічі з учнями та ученицями випускних класів тривають!

Сьогодні, 20.04.23 завідувачка кафедри міжнародних економічних відносин Лілія Михайлишин та доценти кафедри Ірина Серняк та Васильченко Сергій з профорієнтаційним візитом відвідали Ліцей #21. Було по-особливому приємно зустрітися з нашими потенційними студентами та студентками не віртуально, а віч-на віч!

Окрім традиційної інформації про Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, його досягнення, рейтинги, популярність та особливостей навчання на факультеті історії, політології і імжнародних відносин, загалом учні почули про те, які можливості вони отримають як під час навчання на спеціальностях нашої кафедри, так і в майбутньому.

У процесі зустрічі учні та учениці підсумували,

  • що володіння іноземними мовами у декілька разів збільшує шанси побудови успішної кар’єри,
  • що поєднання в спеціальності іноземної мови та знань, вмінь і навичок з міжнародних економічних відносин та міжнародного бізнесу є неабиякою перевагою,
  • що випускники та випускниці даної кафедри претендують на високооплачувані посади,
  • що Україна обов’язково переможе у війні, а випускники цієї спеціальності матимуть попит на ринку праці при відбудові нашої держави та формуванні тісних комерційних та дипломатичних стосунків з демократичними країнами.

На завершення зустрічі викладачі запропонували учням та ученицям у інтерактивному форматі дізнатися, які посади вони можуть займати після закінчення навчання за спеціальностями, що пропонує кафедра.

Велика вдячність адміністрації та вчителям за сприяння та теплу зустріч!

#ПНУ

#профорієнтація

#міжнародніекономічнівідносини