Запрошуємо взяти участь в грі-моделювання «Майбутнє волонтерства у громадах»

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» та дослідницька компанія «Active Group» у партнерстві з ГО «ТиЗміни» та Прикарпатським Національним Університетом ім. Василя Стефаника запрошують студентів та студенток взяти участь у грі-моделювання «Майбутнє волонтерства у громадах».
Дані сесії покликані змоделювати поле майбутнього громади, знайти там місце для волонтерів таким чином, щоб розвиток і громади, і волонтерів відбувався якнайкраще.
Стратегічна сесія побудована за класичною форсайтною схемою «Технології моделювання майбутнього», в рамках якої ми зазирнемо у те, що на нас очікує, уважно розглянемо всіх стейкхолдерів і зрозуміємо/побачимо/відчуємо своє місце у нових процесах.
Захід побудований у форматі гри, яка, окрім того, що є корисною, дозволить приємно провести час, випити кави і придумати щось цікаве.
❤️‍🔥Захід буде цікавим для активної молоді, яка має досвід волонтерства, учасників/учасниць студентських та молодіжних рад і інших активних громадян та громадянок нашої громади.
Ми матимемо 4 години, щоб моделювати історію, повеселитися та випити смачної кави.
Коли: 03.05
Де:  Простір «Між Іншим», вул. Довга 20б
Тривалість: з 10:00 до 14:00 год.
Передбачено каво-перерву.
Повну інформацію та розклад ігор-моделювань можна переглянути на сайті: https://ag.com.ua/doshka-ogoloshen/igri-modelyuvannya-u-viglyadi-strategichnoyi-sesiyi-maybutne-volonterstva-v-gromadah_1566/?fbclid=IwAR0_hQ2bFh3IUewwBMf4HL9Zs0lfTMVX4AEGEotAFPxkIt3WP53-Y7pfm34
Захід проводиться у безпечному просторі, тому у випадку повітряної тривоги подія відбудеться.
Довідка. Заходи відбуваються за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) та Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) в межах проєкту “Право вибору”