Вручення дипломів нашим випускникам.

Вітаємо наших випускників спеціальностей 292 «Міжнародні економічні відносини» та 073 «Менеджмент» (Управління міжнародним бізнесом)факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського Національного Університету Ім.В.Стефаника з отриманням дипломів бакалаврів міжнародних економічних відносин, та бакалаврів менеджменту (управління міжнародним бізнесом), з яких 2 з 19 з відзнакою.
Вітаємо наших випускників і бажаємо в цей нелегкий час, мирного неба і Перемоги, міцного здоров’я, тільки щасливих і радісних подій, водночас, розуміння того, що на Вас велика відповідальність! Адже Ви ті, хто символізує велике майбутнє нашої країни і боротьба, яка триває зараз вона не марна; Ви символ того, що часи, коли відчувався певний сором за позицію і представництво певних еліт нашої країни на міжнародних майданчиках вже в минулому; Ви ті, хто для світу, зробить нашу країну не тільки символом героїзму і незламності, а й джерелом професіоналізму, відповідальності та ділової активності; Ви залишившись тут, своїм успіхом та професійним зростанням виступатимете прикладом не лише для підростаючих поколінь, а й стимулюватимете своїх однолітків, які з різних причин покинули Україну, повернутися на батьківщину!
Віри Вам, впевненості у завтра, незламності, стремління, спокою та безпеки рідним та близким, подальших Вам освітніх і професійних досягнень. В добру путь і до зустрічі в магістратурі!!!
Миру нам всім і щасливої долі!🕊
Все буде Україна!!
Дуже дякуємо адміністрації за всесторонню підтримку!
Велика подяка ЗСУ за можливість навчатися та проведення церемонії вручення!
Завжди Ваша Кафедра міжнародних економічних відносин!!!