Профорієнтаційна робота триває!

10 травня, завідувачка кафедри міжнародних економічних відносин Лілія Михайлишин та доценти кафедри – Ірина Серняк та Оксана Когут-Ференс Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника  з профорієнтаційним візитом відвідали Івано-Франківський фаховий коледж технологій та бізнесу.

Окрім особливостей вступної кампанії, багато розповідали про особливості нашого навчального процесу, про дисципліни, які вивчаються на кафедрі, про професорсько-викладацький склад і про перспективи та можливості, які дають наші освітні програми на ринку праці.
Діти на профорієнтації були активними. Це дало змогу весело провести інтерактивну гру, де студенти дізналися, ким вони можуть працювати після завершення навчання на спеціальностях нашої кафедри.
І хоча вся зустріч тривала понад півтори години, з частиною студентів і студенток ми продовжили спілкування навіть на коридорах і подвір’ї коледжу. Дуже радіємо такій підвищеній цікавості до наших освітніх програм.

Ми отримали не аби-яке задоволення від сьогоднішньої зустрічі.

Дуже сподіваємося, що у вересні двері нашого навчального закладу відкриються для цих чудових дітей!
Висловлюємо вдячність директору коледжу — Бабінцю Василю Михайловичу та завідувачу відділення фінансів та інформаційних технологій — Бринзею Богдану Сергійовичу за чудову організацію зустрічі.

Трохи фотозвіту з сьогоднішньої профорієнтації

#ПНУ
#профорієнтація
#міжнародніекономічнівідносини