Регіональний дебатний турнір з політичних реформ

Вже традиційно, кілька років поспіль, студенти кафедри міжнародних економічних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника приймають участь в регіональному дебатному турнірі з політичних реформ в межах підготовки до Національного дебатного турніру, який проводить доцентка кафедри міжнародних економічних відносин, регіональна координаторка ВІ «Активна Громада» Ірина Серняк.
Турнір відбувся у приміщенні Молодіжного центру “Параграф”, що працює на базі нашого університету.
Наша кафедра за сприяння завідувачки кафедри Л.І. Михайлишин вже 4-ри роки поспіль так чи інакше долучена до цього турніру. Щороку наші студенти і студентки виставляли свої команди на цей турнір і займали призові місця, а також брали участь у національному дебатному турнірі.
Цього ж року наш студент-магістрант спеціальності міжнародні економічні відносини, Віталій Вітковський був членом судівсього журі разом із Володимир Половським – одиним із засновників дебатного руху у нашому місті, членом Федерації дебатів України.
«Ми пишаємося, що цьогоріч членом журі був Віталій Вітковський, який попередні роки був учасником наших регіональних та національних дебатних турнірів з політичних реформ у складі команди «Пухнасті Крокодили», яка неодноразова займала призові місця. І дуже радіємо, що в Івано-Франківську дебатний рух продовжує розвиватись, а ми на постійній основі стали його частиною», – каже Ірина Серняк.

У турнірі перемогу здобула команда «Та ну вас!» у складі Гайдея Романа та Лис Софії, які представляли ліцей ім.Миколи Сабата (Українська гімназія №1).

Примітка. Захід проводився в межах проекту «Активна Громада: Право вибору», який здійснюється завдяки підтримці Національного Демократичного Інституту (NDI) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).