Захист бакалаврських робіт зі спеціальності 292 “Міжнародні економічні відносини”

28 червня 2024 року відбулася державна атестація здобувачів вищої освіти ІV курсу ОР “Бакалавр” спеціальності 292 “Міжнародні економічні відносини” денної та заочної форми навчання. Отож вітаємо здобувачів ОР “Бакалавр” з спеціальності 292 “ Міжнародні економічні відносини” Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника із успішним завершенням навчання та присвоєнням кваліфікації ОР бакалавр за результатами складання комплексного іспиту за фахом та захисту кваліфікаційних (бакалаврських) робіт. Бажаємо подальших професійних та наукових звершень!

Екзаменаційна комісія із захисту магістерських робіт за Першим рівнем призначена у складі: Голова комісії: Л.І. Михайлишин – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри міжнародних економічних

відносин, академік Академії економічних наук України,керівник Івано-Франківського осередку ВГО “Українська Асоціація економістів-міжнародників”. Члени комісії: Ю.І. Коровчук кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри міжнародних економічних відносин, С.М. Васильченко – кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри міжнародних економічних відносин, секретар: О.Д. Грушко – старший лаборант кафедри міжнародних економічних відносин

Студенти продемонстрували належний рівень знань, умінь та навичок.

Слід відзначити теми та здобувачів, які відзначилися участю у міжнародних студентських проєктах та конкурсах, а саме: Котик Христина «Особливості позиціонування конгломератів та люксових брендів на світовому ринку предметів розкоші», яка зайняла перше місце та Тросцінська Вікторія «Трансформації світового ринку транспортно-логістичних послуг в сучасних умова», в рамках Програми Mitacs Globalink Research Internship, міжнародної ініціативи для іноземних студентів з Австралії, Бразилії, Китаю, Колумбії, Франції, Німеччини, Гонконгу, Індії, Мексики, Тайваню, Тунісу, Великобританії, США та України для дослідницького стажування у Канаді, яка представила дослідження англійською мовою.

Студенти, що вчилися сумлінно та виконали вимоги, отримали дипломи з відзнакою двоє студентів Котик Христина та Василів Леся.

Здобувачам присвоєно кваліфікацію бакалавр Міжнародних економічних відносин та рекомендовано продовжити навчання за другим рівнем вищої освіти.