Державна атестація випускників ОР Магістр 2023р.

Вітаємо здобувачів кафедри міжнародних економічних відносин ОР Магістр зі спеціаностіі 292 «Міжнародні економічні відносини» та 073 Менеджмент (Управління міжнародним бізнесом) з успішною атестацію та присвоєнням освітньої кваліфікації Магістр!
Здобувачі продемонстрували високий рівень знань, а тематика робіт та доповіді відзначились високою актуальністю в контексті сучасних проблем, російської агресії та її наслідків,пошуку напрямів відбудови України, пошуку шляхів рееміграціі населення, напрями подолання корупції, трансформації енергетичної та транспортної системи, співпрацю з міжнародними фінансовими інституціями, механізму застосування санкцій та їх ефективність, розвиток пріоритетних галузей економіки України, тендецій розвитку міжнародного ринку праці та міграції населення, міжнародної співпраці та інтеграції Украіни в Європейський простір!!!

Доброю практикою є запровадження міждисицплінарних кваліфікаційних робіт! Зокрема, згідно наказу Вченої ради університету студентка заочної форми навчання спеціальності “Міжнародні економічні відносини” та денної форми навчання спеціальності “Фінаси, банківська справа та страхування” Марусяк Вікторія Вікторівна провела дослідження на тему актуальну для обох спеціальностей.
10 здобувачів освіти зі спеціальності «Міжнародні економічні відносини», а саме Галів Галина Дмитрівна, Грушко Оксана Дмитрівна, Дирів Руслан Васильович, Костючок Роман Петрович, Трофанюк Роман Іванович, Шкварилюк Арсен Володимирович, Гугняк Тетяна Василівна, Данів Роксолана Володимирівна, Колотило Андріана Дмитрівна, Марусяк Вікторія Віктоірвна та 1- «Менеджмент»(Управління міжнародним бізнесом», а саме Арбайтер-Кутко Світлна Ярославівна отримали дипломи з відзнакою та рекомендації до вступу в аспірарантуру для продовження своєї професійної наукової траєкторії!Вітаємо наших здобувачів! Запрошуємо до асоціації випускників, інститути роботодавців наших спеціальностей, подальших професійних звершень та досягнень! Доброї долі, щастя, добра, життєвої радості, миру і якнайшвидшої Перемоги!
Дякуємо Прикарпатському національному університету ім.Василя Стефаника та Збройним силам України, захисникам і захисницям за можливість вчитися, здобувати нові знання та поофесійні можливості!!!