Студенти та студентки кафедри міжнародних економічних відносин відвідали IT-компанію COAX Software

✅Сьогодні у межах дисципліни «Менеджмент і маркетинг в міжнародному бізнесі» студенти та студентки 1-го курсу ОП «Міжнародні економічні відносини» відвідали IT-компанію COAX Software.
🫶HR-менеджерка Оля Парцей, HR Intern Оля Усятюк та PM-менеджерка Яна Солоджук розказали про принципи формування цінностей в компанії, особливості побудови та управління командами, специфіку роботи з партнерами-іноземцями, зони відповідальності програмних менеджерів різних рівнів та важливість знання іноземної, зокрема, англійської мови для побудови успішної кар’єри.
Студенти та студентки також багато дізналися про особливості корпоративної культури компанії та як вона змінилася в часі війни. Менеджерки поділилися лайф-хаками у своїй роботі і розказали, які якості працівників/працівниць цінує компанія зараз.
💬«Дуже важливо, щоб ті теми та категорії, які ми розглядаємо у межах нашої дисципліни, були підкріплені не лише практичними вправами на заняттях, а й актуалізованими на прикладі реальних бізнесів. Саме тому і була організована дана зустріч. Дуже радію, що багато речей, які почули в стінах COAX Software ми розглядали на парах. Сподіваюся, це допоможе краще опанувати дисципліну і зрозуміти її приктичну орієнтованість. Водночас і я взяла щось нове для себе, щоб в подальшому додати до даного курсу», – каже доцентка кафедри МЕВ Iryna Serniak (Ірина Серняк).
💙💛Щиро дякуємо компанії COAX Software за відкритість та бажання ділитися досвідом.
Довідка: COAX Software — компанія з розробки програмного забезпечення, яка створює комплексні індивідуальні рішення для бізнесу. Має понад 14-річний інженерний досвід у поєднанні з елегантною естетикою дизайну і забезпечує унікальні ефективні результати. Сьогодні в компанії 80+ тіммейтів. Головний офіс розміщений у Івано-Франківську.