Профорієнтація в синергії

Щоб якомога більше потенційних абітурієнтів і абітурієнток дізналися про освітні програми кафедри міжнародних економічних відносин, ми на наші заходи з профорієнтації долучаємо не тільки випускників і випускниць навчальних закладів ліцеїв і коледжів, а й їх молодші курси. Минулого тижня такі три заходи провели в Івано-Франківському фаховому коледжі технологій та бізнесу, які відвідало 86 студентів цього коледжу. Це студенти 1-3 курсів таких спеціальностей, як: ресторанне обслуговування, фінанси і кредит, туризм і рекреація, облік і аудит, підприємництво і торгівлі, облік і оподаткування.
«Це була крута профорієнтація, не схожа на жодну з інших. Ми провели час з користю і було дуже цікаво», – сказала учасниця Юля.
Ми дуже раді, що вдалося поєднати профорієнтацію з тренінговою програмою у межах курсу Girls Go Circular від JA Ukraine. Дякуємо доцентці кафедри Ірині Серняк за поширення знань про наші спеціальності, факультет та університет загалом.
Очікуємо з вересня побачити у стінах нашого навчального закладу випускників і випускниць цього коледжу, а всім учасникам тренінгової програми пройти наступний етап відбору з ідеями циркулярного бізнесу і гарно представити свій навчальний заклад у Будапешті.
Примітка. JA Ukraine – неприбуткова громадська організація, член всесвітньої мережі JA Worldwide, яка розвиває підприємницькі навички у молоді.