Вручення дипломів магістра!

🎓Вітаємо магістрів з отриманням дипломів!
Дорогі наші випускники!
Вітаємо Вас з успішним завершенням ще одного важливого етапу у Вашому житті та отриманням диплому!
Нехай Ваше життя після закінчення навчання буде ще яскравішим! Нехай знання отримані в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відкриють двері в світ успішної кар’єри і великих життєвих можливостей, стануть надійним фундаментом для відбудови України, її процвітання і Перемоги!
Щиро бажаємо Вам не втрачати амбіцій, наполегливості, студентської легкості, віру в себе і в свої можливості! Живіть, мрійте, працюйте, господарюйте на своїй землі, прославляйте нашу неньку Україну, боріться за її Перемогу, приносьте нові ідеї, досягнення і здобутки, міжнародне визнання!
Кафедра міжнародних економічних відносин буде завжди поруч і запрошує Вас уже у новій якості аспірантів, науковців, роботодавців! Дякуємо, Ви без сумніву , найкращі випускники!
І майбутнє України!
Саме вашому поколінню доведеться відбудовувати нашу міцну, нескорену Україну! Пам’ятайте, що можливість навчатися та отримати сьогодні дипломи ви отримали завдяки незламній силі Збройних сил України.
Дякуємо Богу та ЗСУ за можливість здобувати освіту та втілювати мрії!
Всього найкращого, дорогі наші випускники!
Дякуємо Прикарпатському національному університету імені Василя Стефаника за відкриття спеціальності «Міжнародні економічні відносини» та можливості з формування висококвплііікованих, міжнародноорієнтовантх фахівців

🇺🇦ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА🇺🇦