Вітаємо з Днем народження гостьового професора, д.е.н. Акад УАНУ, Світлану Петрівну Калініну!

31.03.2024 свій День народження святкувала гостьовий професор, д.е.н. Акад УАНУ, Світлана Петрівна Калініна!
Дорога Світлано Петрівно! Колектив кафедри міжнародних економічних відносин Прикарпатського національного університету і я особисто, а також студентцтво з приємністю вітають Вас високоповажного науковця, наставника, вчителя, людину високої моралі, професійності і толерантності, доброти та людяності, улюбленицю студентів, та прикладу для наслідування з Днем народження! Ви приносите світло, надію, радість і мотивацію в життя людей, яких Ви знаєте, спілкуєтеся, навчаєте, ділитеся професійним та життєвим досвідом! Наша кафедра є беззаперечним прикладом допомоги в становленні та розвитку, формуванні наукового та творчого потенціалу!
У цей нелегкий час, час боротьби, стійкості і незламності бажаємо Вам міцного здоров’я, незламної віри , невичерпної енергії, наснаги та успіху у всіх проєктах незламного МДУ, та особистих досягненнях!
Бажаємо Вам світлої радості, тепла, любові, достатку і благополуччя, комфорту, надійних людей, колег-однодумців, вірних друзів!
Нехай господь оберігає і благословляє на кожен прийдешній день Вас і Вашу родину! Щастя і добра, Божих ласк! Многая літа!
ПЕРЕМОГИ та МИРУ!